úterý 12. července 2016

Nejsem správný blogger, tedy bloggerka

Dle data posledního příspěvku je to už opravdu dosti dlouhá doba od poslední aktivity na tomto blogu. Zprvu se to zdá lákavé, lehké mít blog, kdo ho vlastně v dnešní době nemá. Ale pokud se nechci zaškatulkovat do blogů typu food, fashion, fitness apod., je to s tím bloggováním vcelku dost těžké.
Nikdy mi nešlo o psaní svých denních reportů, dokonce ani mánie kolem snapchat života je dosti míjí, resp se jí snažím zatím zdárně vyhnout. Prvotní koncept byl blog jako forma zápisníku, prostor pro vyjádření svého názoru na aktuální věci a to z různých soudků.  Ale známe to, přišlo období psaní bakalářky, zkouškové, udělalo se hezké počasí a už se to raději lítalo někde venku se psem, na kole anebo se jen tak četlo na zahradě (samozřejmě úplně něco jiného než ke zkouškám nebo státnicím). 
Pár dní už ale zase koketuji s myšlenkou, že bych tu chtěla být aktivní, byť vím, že má čtenářská základna je mizivá, resp naprosto nulová. Asi jde o ten pocit 'být součástí', mít tu možnost a přidejme k tomu i trochu toho psacího střeva.
Blogů je v současnosti nepřeberné množství. Sama jich mám pár, ale opravdu jen pár, v oblibě. Takže logicky u mne vyvstává otázka, čím zrovna ten svůj blog odlišit, čím přispět do 'online zápisníkové rybníčku'. Ráda bych zůstala u lehce vážnějších, nazvěme to seriózními tématy a mými komentáři na dané téma. Je tu ovšem ale i myšlenka, čisté, nejspíš krátkodobé vnuknutí psát lehce erotickou povídku. Krátké úryvky na pokračování s inspirací v osobním životě. Možná mne to hned zítra pustí, možná mi to vůbec nepůjde, ale možná to jen chci napsat na bílou stránku a třeba někdy si to zpětně pročíst a pousmát se nad svým antispisovatelstvím.
Uvidíme, jak to všechno půjde...

Hezký večer, P.
Share: